22 May, 2021 to 22 Jun, 2021
KUNSTROUTE DENDERLEEUW 2021

KUNSTROUTE DENDERLEEUW 2021
22 tot en met 24 mei een ‘lightversie’ van de Kunstroute beleven waarbij 3 buitenexpo’s centraal staan. Deze blijft gedurende de hele zomer doorlopen.

Met het fotoproject “Denderleeuw ’20+’21 in beeld” brengt fotograaf Yves Nevens 41 (20+21) inwoners uit Denderleeuw op een originele manier in beeld. Denderleeuwenaars die in de voorbije maanden, jaren of gedurende hun loopbaan iets hebben betekend voor Denderleeuw, Welle of Iddergem: zowel jong en oud, bekend, onbekend of eerder berucht, spraakmakende Denderleeuwenaren of echte dorpsfiguren, mensen uit sport, cultuur, onderwijs, welzijn...
https://www.denderleeuw.be/2021

Met het sociaal artistiek project ‘Figuur op de Muur’, vertellen inwoners uit Leeuwbrug en kinderen van de Vrije Basisschool 't Landuiterke verhalen d.m.v. figuren die ze in het straatbeeld aanbrengen. Bij elke figuur staat een QR-code die meer vertelt over het personage en het in beweging brengt via een stop-motion filmpje.
https://www.denderleeuw.be/corona/vrije-tijd-sport-en-spel-in-denderleeu...

KOM (R)UIT je KOT!
Vanaf dinsdag 11 mei trekken twee illustratoren, Lise Vanlerberghe en Leslie Saurus, op pad om vitrines van lokale handelaren op te fleuren met originele raamtekeningen. Met deze actie wil Lokaal Bestuur Denderleeuw onze gemeente laten opfleuren met hartverwarmende raamtekeningen als teken van hoop en positiviteit.
https://www.denderleeuw.be/corona/vrije-tijd-sport-en-spel-in-denderleeu...

wandelen
fietsen
tentoonstellingen
Denderleeuw

Denderleeuw