01 Jul, 2021 to 31 Jul, 2021
eerlijk duurt het langst!

Wandelzoektocht Oxfam-Wereldwinkel Geraardsbergen : eerlijk duurt het langst!
Van 1 juli tot 30 september 2021 organiseert Oxfam-Wereldwinkel Geraardsbergen een wandelzoektocht doorheen de stad. Dit naar aanleiding van het vijftig jarig bestaan van Oxfam-Wereldwinkels én het tienjarig bestaan van de winkel in de Weverijstraat. Oxfam ijvert, met al haar enthousiaste vrijwilligers, voor eerlijke handel. Overal!
Er zijn twee parcours, eentje van 3 kilometer en eentje van 5 kilometer. Tijdens beide wandelingen kom je langs rustige wegen en kleine straatjes in het typerende, heuvelachtige karakter van Geraardsbergen. Terwijl je stapt, krijg interessante weetjes over Oxfam en de stad. Je ontdekt ook dat mensen over de hele wereld veel gelijkenissen hebben en je zal merken: eerlijk duurt het langst – nog altijd!
Voor de kinderen tot 8 jaar is er een aparte zoektocht beschikbaar tijdens de korte wandeling. Beide wandelzoektochten komen langs een verrassende, vernieuwde speeltuin en zijn grotendeels toegankelijk voor kinderwagens.
Er zijn bovendien vier leuke en (h)eerlijke prijzen te winnen!
Een deelnameformulier kost €5 en kan je kopen in de Oxfam-Wereldwinkel van Geraardsbergen tijdens de openingsuren Weverijstraat 123, 9500 Geraardsbergen of op de webshop. Meer info in onze winkel, op onze Facebookpagina of op de website www.oxfamwereldwinkels.be/winkels/geraardsbergen-brakel/

wandelen
geraardsbergen
junior

oxfam WW Geraardsbergen-Brakel
Weverijstraat 123, 9500 Geraardsbergen