03 Mar, 2021 to 05 May, 2021
Ben je nog aan het kijken?

Xander De Rycke
Ben je nog aan het kijken?
Seizoen 1 van 'Ben je nog aan het kijken?' loopt van 3 maart 2021
tot 5 mei 2021.
Iedere woensdag verschijnt een nieuwe aflevering.
De podcast kan beluisterd worden via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, TuneIn, Stitcher en RSS.

AFLEVERING 8 • 21.04.2021

Comedienne Soe Nsuki komt langs in de podcast en bespreekt met Xander de sitcoms van VT4 in de jaren ‘90, hoe sommige deuntjes van The Fresh Prince u blijven achtervolgen, de controlerende kant van Will Smith en de befaamde wissel van Aunt Viv.

Zo’n tien jaar geleden pionierde comedian Xander De Rycke het podcasten in Vlaanderen met ‘Mosselen om Half Twee’. Nu, bijna drie jaar na het einde van ‘Mosselen’, begeeft De Rycke zich opnieuw op het podcast-terrein met een nieuw format: ‘Ben je nog aan het kijken?’. De eerste aflevering met Jelle De Beule is vanaf vandaag te beluisteren via alle podcast-apps.

In 'Ben je nog aan het kijken?' praat Xander De Rycke met bekende en minder bekende gasten over hun favoriete televisieprogramma. Animatie, sitcoms, drama,... Als het een TV-reeks is, kan het besproken worden. De naam van de podcast refereert trouwens aan de confronterende Netflix-waarschuwing die iedereen, na een lange bingewatch-sessie, vast al eens zag passeren op het scherm.

Het eerste seizoen van 'Ben je nog aan het kijken?' telt tien afleveringen van zo'n 60 minuten en heeft guests als Jelle De Beule, Joey Kwan, Adriaan Van den Hoof, Senne Misplon en vele anderen. Voor de tweedelige seizoensfinale ging Xander buiten de comfortzone van onze landsgrenzen. Hij strikte twee internationale guests met een indrukwekkend palmares in film en TV. Wie dat precies zijn, wordt later door Xander bekendgemaakt.

online
humor
film
lezingen

On Line